Afacerea Lady's Cosmetice


Venituri prin Ladys. Un sistem multilevel marketing care si-a dovedit deja eficienta si care poate fi urmarit si monitorizat in permanenta. Cosmetice Lady's (fost Metropolitan) pune la dispozitia colaboratorilor 2 metode prin care acestia pot realiza profituri imediate si venituri pe termen lung. Completati FORMULARUL DE INSCRIERE LADYS si, fara niciun cost, fara cheltuieli suplimentare, primiti dupa inscriere catalogul gratuit cu produse.

Puteti sa va faceti cont in doar 2 pasi:
1. Intrati pe pagina cu Formularul de inscriere.
2. Completati corect toate datele din formularul de inscriere si dati clic pe "Creeaza cont nou". Veti primi catalogul gratuit pe adresa completata. In maxim 12 ore va trimitem datele personale de reprezentant cu care veti intra in Magazinul Online Lady's.

Pentru a comanda produsele noastre aveti 2 optiuni:
1. Comandati un singur catalog si il veti primi gratuit acasa. Puteti astfel studia pe indelete produsele si plasa apoi o comanda. Catalogul contine produsele noastre de calitate de parfumerie, cosmetice si bijuterii. Deveniti consumator, client fidel al acestor produse exceptionale si achizitionati produsele cu 25% discount.
2. Deveniti gratuit, fara costuri, colaborator (coloaboratoare) Ladys. Apoi comandati direct produsele dorite din catalog in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti gratuit setul de testere de parfumuri.
Construiti o retea si castigati permanent pana la 20% din ce cumpara cei adusi de dv. la Lady's si de la cei care au devenit colaboratori in urma afilierii prin reprezentantii adusi de dv. la Ladys.

Ce este Ladys?
Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Ladys puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonusuri procentuale in bani pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.
De exemplu, daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Popescu la randul ei a inscris-o pe d-na Ionescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Popescu si 5% din vanzarile d-nei Ionescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.

Mai multe informatii si proiectii, simulari de castig in cifre pentru veniturile pe care le puteti obtine gasiti pe pagina "Ce comisioane castig".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu